Produktet e paraqitura

 • CABLE CHAIN ​​- MTK

  CABLE CHAIN ​​- MTK

 • CABLE CHAIN ​​- VMTK

  CABLE CHAIN ​​- VMTK

 • poshtë tub

  poshtë tub

 • Bellow Cover

  Bellow Cover

 • Vizioni ynë është aq zgjidhjen e problemeve për përdoruesit tanë dhe ruajtur kosto për klientët tanë. Cilësia e shërbimit është përqendrimi ynë i përjetshëm.Vizioni ynë është aq zgjidhjen e problemeve për përdoruesit tanë dhe ruajtur kosto për klientët tanë. Cilësia e shërbimit është përqendrimi ynë i përjetshëm.

  Zgjidh probleme

  Vizioni ynë është aq zgjidhjen e problemeve për përdoruesit tanë dhe ruajtur kosto për klientët tanë. Cilësia e shërbimit është përqendrimi ynë i përjetshëm.
 • Ne fokus në shërbim të mirë. shërbimit Sales konsultimi dhe pas shitjes shërbimi. Ne kemi për qëllim që të sigurojë në kohë dhe informacion të saktë për të gjithë klientët tanë apo vizitorët.
Ne fokus në shërbim të mirë. shërbimit Sales konsultimi dhe pas shitjes shërbimi. Ne kemi për qëllim që të sigurojë në kohë dhe informacion të saktë për të gjithë klientët tanë apo vizitorët.

  Pas shitjeve

  Ne fokus në shërbim të mirë. shërbimit Sales konsultimi dhe pas shitjes shërbimi. Ne kemi për qëllim që të sigurojë në kohë dhe informacion të saktë për të gjithë klientët tanë apo vizitorët.
 • Cilësia e parë është ideja jonë. Ne kemi vënë rëndësi para në kontrollin e cilësisë. Në të njëjtën kohë ne jemi duke u përpjekur shumë e vështirë për të kontrolluar çmimin tonë brenda fushëveprimit të arsyeshëm.Cilësia e parë është ideja jonë. Ne kemi vënë rëndësi para në kontrollin e cilësisë. Në të njëjtën kohë ne jemi duke u përpjekur shumë e vështirë për të kontrolluar çmimin tonë brenda fushëveprimit të arsyeshëm.

  cilësi

  Cilësia e parë është ideja jonë. Ne kemi vënë rëndësi para në kontrollin e cilësisë. Në të njëjtën kohë ne jemi duke u përpjekur shumë e vështirë për të kontrolluar çmimin tonë brenda fushëveprimit të arsyeshëm.
 • Ne mori më shumë se 13 vjet përvojë në prodhimin e zinxhirit drag, udhëzues hekurudhor poshtë të mbuluar, najloni tub valëzuar më poshtë dhe produkteve të përafërta. Ne mori më shumë se 13 vjet përvojë në prodhimin e zinxhirit drag, udhëzues hekurudhor poshtë të mbuluar, najloni tub valëzuar më poshtë dhe produkteve të përafërta.

  kompani

  Ne mori më shumë se 13 vjet përvojë në prodhimin e zinxhirit drag, udhëzues hekurudhor poshtë të mbuluar, najloni tub valëzuar më poshtë dhe produkteve të përafërta.

RRETH NESH

Kompania Shijiazhuang Agile është themeluar që nga viti 2008. Ne kemi marrë më shumë se 13 vjet përvojë në prodhimin e zinxhirit drag, udhëzues hekurudhor poshtë të mbuluar, najloni tub valëzuar më poshtë dhe produkteve të përafërta. Produktet tona fokusohen në mbrojtjen kabllor, mbrojtjes hekurudhor në lëvizje reciprok.

Ne morëm rreth 100 punonjës dhe fabrika jonë është e vendosur në qarkun Yanshan të provincës Hebei, dhe mori në lidhje me zonën e 6500 metra katrorë "prodhimit. Zyra jonë është e vendosur në qytetin Shijiazhuang, me sipërfaqe rreth 300 metra katrore. Ajo është rreth 400 metra kilogram nga Pekini për vendin.

KËRKESË AREA