Избрана Производи

 • Кабел синџир - МТК

  Кабел синџир - МТК

 • Кабел синџир - VMTK

  Кабел синџир - VMTK

 • Најдолу цевки

  Најдолу цевки

 • Белоу Покрие

  Белоу Покрие

 • Нашата визија е да ги реши проблемите на нашите корисници и спаси цена за нашите клиенти. Квалитет и услуга е нашата вечна концентрација.Нашата визија е да ги реши проблемите на нашите корисници и спаси цена за нашите клиенти. Квалитет и услуга е нашата вечна концентрација.

  решавање на проблеми

  Нашата визија е да ги реши проблемите на нашите корисници и спаси цена за нашите клиенти. Квалитет и услуга е нашата вечна концентрација.
 • Ние се фокусира на добра услуга. консултации продажбата и по продажбата на услугата. Наша цел е да овозможи навремено и точно информирање за сите наши клиенти или посетители.
Ние се фокусира на добра услуга. консултации продажбата и по продажбата на услугата. Наша цел е да овозможи навремено и точно информирање за сите наши клиенти или посетители.

  По-продажба

  Ние се фокусира на добра услуга. консултации продажбата и по продажбата на услугата. Наша цел е да овозможи навремено и точно информирање за сите наши клиенти или посетители.
 • Квалитетот на прво место е нашата идеја. Ние се стави пред значење во контрола на квалитетот. Во исто време, ние се обидуваме многу потешко да се контролира цената на нашите во разумен опсег.Квалитетот на прво место е нашата идеја. Ние се стави пред значење во контрола на квалитетот. Во исто време, ние се обидуваме многу потешко да се контролира цената на нашите во разумен опсег.

  Квалитет

  Квалитетот на прво место е нашата идеја. Ние се стави пред значење во контрола на квалитетот. Во исто време, ние се обидуваме многу потешко да се контролира цената на нашите во разумен опсег.
 • Добивме повеќе од 13 години искуство во производство на влечење синџир, водич железнички под покритие, под најлон брановидни цевки и сродни производи. Добивме повеќе од 13 години искуство во производство на влечење синџир, водич железнички под покритие, под најлон брановидни цевки и сродни производи.

  компанијата

  Добивме повеќе од 13 години искуство во производство на влечење синџир, водич железнички под покритие, под најлон брановидни цевки и сродни производи.

ЗА НАС

Shijiazhuang ефикасно компанија е основана уште од 2008 година Добивме повеќе од 13 години искуство во производство на влечење синџир, водич железнички под покритие, под најлон брановидни цевки и сродни производи. Нашите производи се фокусира на кабел заштита, заштита на железница во движење двоодни.

Добивме околу 100 вработени и нашата фабрика се наоѓа во Yanshan област во провинцијата Хебеј, и доби за производство на површина 6500 квадратни метри. Нашата канцеларија е лоцирана во Градскиот Shijiazhuang, со површина од околу 300 квадратни метри. Тоа е околу 400 килограм метри од Пекинг за локација.

Примена Површина

ВЕСТИ НА САД

Со поддршка на нашите клиенти од странство и домашни, а напорите за 13 години чување на подобрување на квалитетот на производите и услугите на производите, ние се добива се повеќе и повеќе силни да биде како експертиза во индустрија за заштита железнички кабел и упатство.